Hírek

Lélektréning…

A LÉLEKTRÉNING: A LÉLEK EDZÉSE A MINDENNAPOKBAN A MINDENNAPOKRA

Álom, önismeret, személyiségfejlesztés, lényünk rejtett dimenziói, árnyék és fény, élet és lét. Van dolgod ezekkel?

Mi a Lélektréning?

– A lélektréning egy lehetőség arra, hogy a világban értőbben, edzettebb lélekkel, magasabb szintű tudatossággal legyünk jelen.

Mi segít ehhez?

– Az önismeret.

És mi segít ehhez?

– Az, hogy megállunk, és eltöprengünk azon, hogy mi miért történik az életünkben. Új szempontokat, megoldási módokat keresünk és találunk.

És mi segít ehhez?

– Az álmok, az asztrológia, a szimbológia, a pszichológia, a mítoszok, művészek tudásai, a lélek fejlődni vágyó belső ereje.

Mi  a Lélektréning alaptétele?

– A teljesebb, egészségesebb élet alapja az önismeret, saját magunk felelősségének felismerése az életünk alakulásában.

Gyakorlatilag hogyan néz ki ez a Lélektréning?

– Van egyéni konzultációs lehetőség és csoportos tréning/tanfolyam. A lényeg, hogy akár az egyéni, akár a csoportos foglalkozásokon veszünk részt, az ott elültetett csírák egyrészt spontán módon szökkennek idővel szárba, másrészt a személyre szabott edzésprogramot kitartóan jó gyakorolni a mindennapokban, amíg szükséges. Az egyéni kurzus gyakorlatibb, a csoportoson elméleti és gyakorlati részek váltakoznak. Az egyéni időtartama a személyes igényekhez igazodik, a csoportosé négy hétvégét vesz igénybe, de egy hónapban csak egyet.

“Tankönyv” is van hozzá, melynek a Bibliográfiájában sok további könyvajánlat található, amelyek segítségével a tudás tovább mélyíthető.

– Tar Ildikó Álmaink tükrében. Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár (Urbis kiadó, 2007)

Álmaink tükrében
Álmaink tükrében

Mi a lélektréner személyes viszonyulása, érintettsége a Lélektréninghez /ben?

– Amióta önismereti utat járok, a tízes-húszas éveimben még aktívan jelen levő szorongásaim mára szinte a nullára csökkentek.
– Korábban a “bocsánat, hogy élek” viszonyulás volt rám jellemző, ma következetesebben tudom képviselni az érdekeimet, mivel az önismeret segítségével tudom is, hogy mik ezek.
– Egyre kevesebb dolgot élek meg támadásnak, az agresszió szintem csökkent, sokkal nyugodtabb vagyok a mindennapokban, de ha úgy érzem, hogy valamiért fontos kiállnom, vállalom akár a kellemetlen konfrontációkat is.
– Valahai félszegségem is oda, akár többszáz fős hallgatóság, tévékamerák előtt is élvezem, hogy előadhatok olyan témákról, amik közel állnak a szívemhez.
– Továbbá látom, hogy az emberek nem szándékosan tesznek olyasmiket, amik a lényem ellen hatnak, hanem azért mert a maguk rendszeréből csak így képesek cselekedni. Tudom, hogy nem őket kell megváltoztatnom, hanem -karakterük megértése után – a magam viszonyulásait hozzájuk.
– A sok éven át saját magamon gyakorolt lélektréning a szemléletemet többdimenzióssá tette. Az életproblémáimra több síkról tudok ránézni, olyan szemszögeket kapva ezáltal, amik még akkor is nyújtanak kapaszkodókat, amikor az összes egyéb megszokott megoldási stratégiámat már kidobhattam a kukába.
– Olyan rejtett dimenziókra bukkantam az álmok segítségével, amik már túl vannak a nappali tudattal érzékelhető világon. Ezek a rejtett világok vezettek el egyfajta istenhithez, és annak a lehetőségéhez, hogy van egy része a lényünknek, ami halhatatlan. Mindenesetre a haláltól való szorongásom jelentősen csökkent.
– Kreatív, dolgozó nő vagyok, három gyermeket nevelek. Korábban azt gondoltam, hogy vagy a hivatásomnak szabad csak élni, vagy csak a családnak. Mindkettő hibás út lett volna. Megvalósítottam az is-is ideálját, és ehhez szintén a lélektréning adott ötleteket és erőt.
– Azt gondoltam, hogy ami engem így átformált, legyen közkincs, ezért indítottam útjára a Lélektréningemet.
– Boldog vagyok attól, hogy az idők során már jónéhányan együtt edzettek velem. Szeretek hasznos lenni és szeretem a jóra, szebbre, többre, önmaguk formálására törekedő embereket. Akik nemcsak élnek, hanem ÉLNEK. És bármennyi földet,sarat, nehezéket, akadályokat is dobált rájuk az élet, mint kis növényekre, ők nem adják fel, keresik az utat felfelé, a levegő és a fény felé, a boldogulás felé. Ebben kívánok segíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..