Hírek

Kapolcs

Kapolcson voltam, a Művészetek völgyében, a Művészetek Hölgyének,  Palya Beának a  meghívására álmot fejteni.

http://www.origo.hu/palyabea/post/20100729-kepgaleria.html

A táborhangulatot, hogy az milyen jó, Kapolcson éreztem meg, a Művészetek völgyében, ahol Palya Bea meghívásából voltam álmot fejteni. Mert hát ő volt a Művészetek hölgye, és volt őnéki udvara (Palya-udvar=Pályaudvar), és  minden királyi udvarhoz tartoznak ugye, álomfejtők, meg csillagjósok és egyéb ilyen lények…és olyan de olyan jó volt, mint egy kellemes alvás egy vasárnap délután egy hűs diófa árnyékában egy függőágyban a kertben.

És tényleg ott ültünk egy szép, nagy diófa árnyékában: nagy babzsákokon, függőágyakon…pilledezve. Olyan volt, olyan volt, amire majd örömmel és hálával a lelkemben gondolok majd vissza, amikor nagyon-nagyon-nagyon öreg leszek már.Hogy ott voltam a ragyogó kék ég alatt az árnyasban, és Bea hangja olyan magasra szárnyalt, hogy elérte a Napot. És csak úgy voltam ott…csak voltam…szálltam a zene-ének szárnyain, és ez jó volt, nagyon.

Velem volt a barátnőm is, egy nagy utazás volt ez igazán.

Köszönöm Nektek Bea, Andi, nagyon hálás a kis szívem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..